Over Kiind

Hét eerlijke ouderschapsblad

Kiind informeert en inspireert tot een relaxter leven met kinderen. Zonder te bagatelliseren. Kiind kijkt graag vooruit naar vroeger en pikt het moois uit iedere tijd en uit iedere cultuur mee. Ze gelooft dat gezond leven blij maakt en dat blij zijn gezond is. Kiind is gek op spelen, want huttenbouwen is ook opvoeden!

Tijdschrift

Ter ere van het vijfjarige bestaan maakten we een superdik boektijdschrift! Er zijn al meer dan 3000 exemplaren van verkocht. We begonnen dat project met crowdfunding en dat was heel succesvol. Daarna maakten we een doeboek voor ouders. En inmiddels is er ook vier keer per jaar een tijdschrift. Word abonnee en blij.

Vroegah

Kiind is in 2009 opgericht omdat bladenland wel een opfrisser kon gebruiken. Kiind is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen tijdschrift, gemaakt door enthousiaste professionals op het gebied van ouderschap en onderwijs. We ontvangen inmiddels 100.000 unieke bezoekers per maand!

Vragen over je abonnement kunnen gesteld worden via kiind@spabonneeservice.nl of telefonisch via 0172-476085. Vragen over andere producten stel je via winkel@kiind.nl

0