Tijd voor jou en het kindje in je buik. Tijd om je gedachten los te laten, in je lijf te zakken en te genieten van het moment. Dat leer je tijdens de Kiindretraite. De Kiindretraite wordt gegeven door Marjolein Vos van Wombfulness.

Je verblijft 2 nachten in een gespreid bedje. Met yoga, vertroeteling, biologische vegetarische maaltijden, massage, ontspanning, meditatie, natuur en creativiteit kom je weer in verbinding met wie je bent: creatief en krachtig.
Gun jij jezelf én je baby deze waardevolle voorbereiding op jullie reis naar de bevalling?

Kom naar de Kiindretraite>

Je ontvangt:

 • 2 overnachtingen in een gespreid bed
 • biologische en vegetarische maaltijden 
 • een openingscirkel
 • 2 yogalessen
 • een weldadige massage
 • 1 x yoga nidra (slaapyoga)
 • een sessie zwangerschapsdans
 • womb healing/blessing
 • creatiecirkel
 • snacks & fruit
 • ongelimiteerd kruidenthee
 • gebruik van handdoeken, bedlinnen en yogamatjes
 • prachtige natuur
 • een onvergetelijke ervaring

Kiindretraite voor zwangeren is een weekend speciaal voor jou! Je wordt in de watten gelegd en krijgt de ruimte om even totaal te ontspannen.

De kosten bedragen 597 euro (+50 euro voor een bed in een eenpersoonskamer) voor het hele weekend inclusief alles: overnachtingen, maaltijden, yoga, zwangerschapsdans, cirkels én massage. Er zijn 12 plaatsen, dus wees er snel bij. Bevestig jouw deelname in de shop!

Over de gastvrouw:

Mijn naam is Marjolein Vos. Jarenlang zocht ik naar mijzelf door boeken lezen, workshops, cursussen en opleidingen te volgen en bepaalde relaties aan te gaan. Ik ervoer een leegte in mijzelf die er niet hoorde te zijn. Mijn zoektocht stopte toen ik voor de eerste keer zwanger raakte. Alles wat ik al die tijd zocht groeide letterlijk in mij: pure essentie in liefde geboren. Mijn eerste dochter werd geboren op mijn 26e verjaardag. Deze overgetelijke ervaring was een krachtige initiatie. Zowel fysiek als energetisch was ik een geboortekanaal en werd naast een volmaakt baby’tje ook ikzelf opnieuw geboren. Ik werd intuïtiever, krachtiger, zachter, meer geaard en voelde golven van onvoorwaardelijke liefde door mij heen stromen.

De afgelopen jaren heb ik dit een aantal keer mee mogen maken. Inmiddels ben ik een dankbare moeder van vier prachtige dochters en de partner van een man die het beste in mij naar boven haalt. Ik voel mij geroepen om mensen bewust(er) te maken van hun bron, hun oneindige stroom van inspiratie, hun kracht en liefde.

De ervaringen die ik tijdens mijn zwangerschappen en bevallingen heb opgedaan kan je lezen in mijn blog.

Wombfulness creëert met de retraites voor zwangeren een heilige ruimte waar je in contact kan komen met je bron. Door middel van yoga zak je dieper in je lijf en door de mooie natuur wordt je eigen schoonheid weerspiegeld. Dankzij alle pure voeding en liefdevolle verzorging zal je na deze retraite weer in verbinding zijn met de creatieve en krachtige essentie die je bent.

Over de locatie:

Dit weekend zijn we te gast op de prachtige locatie van Spijkvoorde in Lettele. Zodra je hier aankomt en je koffer neerzet zal er een deken van ontspanning over je heen glijden. De natuur hier is werkelijk prachtig en vitaliserend. Binnen enkele minuten ben je in het bos. Je kan ook genieten van de heerlijke ruime tuin met ver uitzicht over de glooiende weilanden.

De groepsruimte wordt dit weekend omgetoverd in een warme tempel waar je helemaal jezelf kan zijn en je kan laten voeden en inspireren.

Je overnacht in een luxe slaapkamer die je deelt met een andere zwangere. Uiteraard heb je een bed voor jezelf. Er zijn ook 4 kamers voor 1 persoon.

bestel je tickets>

Meer info over de Kiindretraite

Wil je meer weten over de Kiindretraite voor zwangeren? We sturen het je graag toe. Bovendien ontvang je meteen ook de nieuwsbrief met ander moois. Hier kun je je uiteraard op ieder moment voor afmelden.

Het programma:

Vrijdag 28 september

16.30 uur: aankomst
17 – 18.30: welkomscirkel
18.30: diner
20.30 – 21.00: zwangerschaps nidra

Zaterdag 29 juni

8 – 9: ontbijt smoothie
9.30 – 10.30: yoga
(fruit/snack)
11 – 12.30: massage of meditatiesessie
12.30 – 13.30: lunch
13.30 – 14.30: tijd voor jezelf
15 – 17: zwangerschapsdans
18 – 19: diner
20 – 22: vrouwencirkel

Zondag 30 september

9 – 10: ontbijtsmoothie
10 – 11: yoga
(fruit/snack)
11.30 – 13: massage of meditatiesessie
13 – 14: lunch
14:30 – 17: creatieve cirkel
17: afscheid

Stel een vraag aan Marjolein

10 + 10 =

0